back

Ο νέος κατάλογος της Pet Interest

Συνεχίζοντας την πολυετή, πετυχημένη συνεργασία μας με την Pet Interest, μια από τις πιο αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες στο χώρο των προϊόντων για κατοικίδια, σχεδιάσαμε τον νέο ενιαίο και ανανεωμένο εμπορικό κατάλογο όλων των προϊόντων της.

Πολλοί διαφορετικοί κατάλογοι ενοποιήθηκαν σε έναν νέο που περιλαμβάνει την πλήρη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η εταιρία καθώς και τα νέα πέντε brand της. Έχει ενιαίο layout, αλλά ξεχωριστή, σχεδιαστικά διακριτή κάθε κατηγορία, με ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό των εισαγωγικών σελίδων σαν αυτόνομες καταχωρήσεις.

Στο πλαίσιο του rebranding που «τρέχει» η Colibri Branding & Design από το 2013 για την Pet Interest, σχεδιάστηκαν το νέο λογότυπο της εταιρείας, ο νέος εύχρηστος ιστότοπος, διαφημιστικά φυλλάδια, όλα τα μηνύματα που επικοινωνεί, τα ονόματα το branding και οι συσκευασίες νέων σειρών προϊόντων, οι ανανεώσεις των παλιότερων και ο σχεδιασμός και η επιμέλεια κατασκευής των εκθεσιακών περιπτέρων για όλες τις εκθέσεις που η εταιρία συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια.

Pet Interest
Pet Interest
Pet Interest
Pet Interest
Pet Interest
Pet Interest
Pet Interest