back

PINDOS

Είναι καιρός τα ελληνικά κοτόπουλα να αναβαθμίσουν την εικόνα τους -ιδιαίτερα αν είναι έτοιμα, ψημένα και υψηλής διατροφικής αξίας ορεινά κοτόπουλα της ΠΙΝΔΟΣ! 

Με αφορμή την δημιουργία μιας προηγμένης τεχνολογίας μονάδα επεξεργασίας, η επιτυχημένη εδώ και εξήντα χρόνια ΠΙΝΔΟΣ, ζητά να ανανεώσει το σχεδιασμό των συσκευασιών της συνολικά, με αφετηρία τα «έτοιμα ψημένα». 

Σε αρμονία με την παγκόσμια (και ισχυρά αυξητική) τάση όλων των τύπων του ready-to-eat, οι συσκευασίες της νέας σειράς της ΠΙΝΔΟΣ πρέπει να επικοινωνούν άμεσα και καθαρά το convenience και να υπόσχονται εύκολο, νόστιμο καθημερινό πιάτο.

Η ομάδα της Colibri σχεδίασε τις νέες συσκευασίες με βάση τα δύο κυρίαρχα στοιχεία της προσωπικότητας της ΠΙΝΔΟΣ: την οροσειρά (που υπόσχεται αμόλυντο αέρα και νερά, φυσικά θρεπτικά συστατικά και ευεξία) και τους 500 πτηνοτρόφοι-συνεταιριστές (που υπόσχονται τοπικό χαρακτήρα, μικρή κλίμακα, ήπιες συνθήκες εκτροφής, ανθρώπινη αντί βιομηχανικής διάσταση).

Ο στόχος είναι εικόνα υψηλότερης αξίας σε σχέση με τον ελληνικό ανταγωνισμό και συμβατότητα με την ευρωπαϊκή αντίληψη για εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα πουλερικών free range.

PINDOS
PINDOS
PINDOS
PINDOS
PINDOS
PINDOS