Η τυροκομία βρίσκεται στην καρδιά της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης (και αυτο δεν ισχύει μόνο για τη φέτα, όπως πολλοί πιστεύουν). Ο Δημήτρης Παππάς και η γυναίκα του έχουν το τυροκομείο τους στην Πίνδο. Σε ένα από τα πιο όμορφα εθνικά πάρκα της χώρας, εδώ και τρεις γενιές, η οικογένεια Παππά παράγει γάλα και τυρί, ακολουθώντας τα χνάρια των θρυλικών Βλάχων νομάδων.
Οι νομάδες και το υπέροχο τοπίο αποτέλεσαν την έμπνευσή μας για το νέο όνομα των υπέροχων τυριών. Η αρχοντική καταγωγή και η παράδοση των Βλάχων αποτυπώθηκε στο θυρεό – λογότυπο, αλλά και σε ονομασίες προιόντων (Α Nostru.)
Πλέον τα εννέα διαφορετικά τυριά ταξιδεύουν από την Πίνδο στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας στα πέρατα της γης.