back

Red Zeppelin | Ηλεκτρονικό κατάστημα

Ένα τόσο γνωστό και δημοφιλές κατάστημα ποδηλάτου, όπως είναι το Red Zeppelin, δεν θα μπορούσε να μην έχει και το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό ακριβώς δημιουργήσαμε για το Red Zeppelin ενσωματώνοντας στην κεντρική του ιστοσελίδα www.redzeppelin.gr το eshop.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο σχεδιαστικά ακολουθεί τη γραμμή του βασικού site, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει περισσότερους από 4.000 κωδικούς προϊόντων. Η λειτουργικότητα της χρήσης του, επιτρέπει στον επισκέπτη να κάνει τις αγορές του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματοςwww.redzeppelin.gr/catalog χρησιμοποιήσαμε την πλατφόμα ανοιχτού κώδικα OsCommerce κάνοντας τις απαραίτητες εικαστικές και λειτουργικές εφαρμογές. Μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο ίδιος την πληροφορία του site. Έτσι μπορεί να επιλέγει και να ταξινομεί τα προϊόντα που θέλει να προβάλει στην αρχική σελίδα αλλά και να κάνει προσαρμογές στις φωτογραφίες των προϊόντων με τη χρήση του image gallery σε jquery.