back

Next level | Kατασκευαστική εταιρεία

Το www.nextlevel.com.gr είναι η online έκφραση της κατασκευαστικής εταιρείας και προβάλλει οργανωμένα τη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών της. Είναι δυναμικό site στοχευμένα, ώστε να επιτρέπει στην εταιρεία να καταχωρεί εύκολα και γρήγορα κάθε καινούριο κατασκευαστικό έργο που υλοποιεί, προσθέτοντας κείμενα και φωτογραφικό υλικό.

Η αρχική σελίδα, διαφοροποιείται σχεδιαστικά από τις υπόλοιπες, και υποδέχεται τον επισκέπτη σε μία easy-navigation εμπειρία. Με τη χρήση jquery plugins, δημιουργήσαμε μεγάλα πεδία εικόνων και κειμένων που εναλλάσονται, έτσι ώστε ο χρήστης κατά την είσοδό του site να παίρνει άμεσα μία γενική εικόνα του προφίλ της εταιρείας αλλά και των υπηρεσιών της. Οι επόμενες σελίδες αποτυπώνουν το γενικό σχεδιαστικό ύφος του site, καθοδηγώντας τον χρήστη να ακολουθήσει σωστά τη ροή της πληροφορίας.

Έξυπνο navigation, χρήσιμα υπο-μενού και απλή δομή, όλα μαζί διευκολύνουν τον επισκέπτη στην αναζήτηση της πληροφορίας, ενώ το μίνιμαλ αλλά παράλληλα σύγχρονο εικαστικό περιβάλλον προσφέρουν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης που ολοκληρώνεται με το google map για τον εντοπισμό του location της εταιρείας.