back

WorldChefs Congress & Expo 2016

Ένα event με τεράστια ιστορία στο χώρο της γαστρονομίας έγινε στη Θεσσαλονίκη κι η Colibri είχε την τιμή να αποτελέσει μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!

Το “Worldchefs Congress & Expo” διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων, που εκπροσωπεί περισσότερους από 10 εκατ. επαγγελματίες σεφ.

Το φετινό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο που διεξάγεται σε ευρωπαϊκή πόλη της Μεσογείου στα 86 χρόνια ιστορίας της διοργάνωσης, φιλοξένησε 34 ομιλητές από όλο τον κόσμο και το παρακολούθησαν περίπου 1.000 διεθνώς αναγνωρισμένοι σεφ, αλλά και ανερχόμενα ταλέντα της παγκόσμιας γαστρονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρη η διοργάνωση (συνέδριο, έκθεση, εκπαιδευτικά προγράμματα, events και διαγωνισμός) αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία προβολής της τοπικής γαστρονομίας της διοργανώτριας πόλης, με άμεσο αντίκτυπο στον τουρισμό της.

Η Colibri ανέλαβε το σχεδιασμό του λογοτύπου του συνεδρίου και του συνοδευτικού του υλικού (ντοσιέ, καρτελάκια, στυλό κτλ.), του έντυπου προγράμματος, του κατάλογου των εκθετών, της επίσημης ιστοσελίδας, και μίας σειράς από banners, posters και environmental graphics στους χώρους φιλοξενίας της διοργάνωσης.

WorldChefs Congress & Expo 2016